God jul och gott nytt år!

Nu är julen förbi och jag hoppas att alla glada hade det trevligt under julfirandet. För det hade i alla fall jag. Sent blev det men roligt. Och snart är det nyår. Puuh. Det var på tiden. Jag trodde aldrig att detta år skulle ta slut. Det bästa med 2009 är att jag kommer fylla 20 år...jäää! Annat, väldigt ovesäntligt, som kommer att hända detta nya år är att IPRED-lagen kommer att gälla, Christer Fuglesang ska upp i rymden och i sommar kommer det bli total solförmörkelse :)

Bye bye rabarberpaj


Fjällen äger

Nu var det ett tag sen jag skrev något här, har haft ont om ork och tid.
Just nu är jag i varje fall i Kläppen i Sälen. Här utbildar jag mej till en skidlärare med sju andra från Stöten. Vi bor i en stor stuga med bastu och allt :D Igår rullade vi i snön och bastade. Uuuh det var skönt kan jag säga. Dagen börjar nio på morgonen och slutar vid sex på kvällen, då har vi hållt igång i backen nästan hela dagen. Det är jättekul och härligt. Men vi längtar även tillbaka "hem"  till Stöten.

På tisdag åker vi tillbaka och på fredag slutar utbildningen. Sen åker jag hem (på riktigt hem) på söndag för att umgås med alla mysiga och fira jul och nyår. Wihuu.

Tack och adjö massor med snöööööööö!

RSS 2.0