Vintern är här

Förra torsdagen åkte jag till Stöten till i söndags. Det var hur kul som helst. Och massor med snö :D När jag kom hem så kom det snö här med och jag blev ännu gladare. Den 8:e december drar jag till Stöten igen och då tar jag med mej Linus så vi båda kan njuta av skidåkning och trevlig stämning. Sen kommer jag tillbaka den 20:e igen och planerar att fira jul och nyår hemma :) I januari far jag iväg för gott..eller till april i alla fall :P Sen blir det värme och sol för min del!


Tröött

Det kostar att ligga på topp och nu är jag trött. Helgens festligheter har gjort mej helt slut. Dessutom har jag träningsvärk i alla kroppens muskler. Ajaj. Det känns både bra och dåligt. För det första betyder det att jag har tränat ordentligt men det dåliga är att jag har träning idag också och då kommer jag inte kunna göra så mycket på grund av denna smärta.

Snart är det dags för kalas, kusinen fyller 15 år :) Sen träning som sagt.
Linda satte igång clownen i cirkuslokalen igår. Scary

Ciao


Hej slå klackarna i taket, vi börjar bli i gasen

Igår var det födelsedagsfest hos Mickis. Hon bjöd på god middag och efterrätt. Mycket gott och trevligt. Jag och Linus gav henne en rattmuff till bilen. Hon blev glad :)
Vi började kvällen lugnt men när vi väl vart lite på dojan så blev det fest på riktigt. Poolen var i full gång och där roade vi oss en större del av kvällen. Även köket var en plats man kunde ha kul i, åtminstone med biljardköerna vi sjöng i. Och snart är man på det igen för ikväll är det dags för "avskedsfest" för Moa. Hon ska åka iväg ett halvår till andra sidan jordklotet, typ som alla andra.





Nu ska jag käka

Puss på er

Shopping

Idag var jag på stan med Linus. Han var ute efter vinterjacka och jag skidbyxor. Jag hittade ett par men jag köpte dom inte. Kanske nästa vecka :) Istället köpte jag ett par träningsbyxor, vilket verkligen var dags att införskaffa. Till och med nu har jag tränat i leggings, men det går bara hål mellan benen. Sen behöver jag även skidhandskar, sen är jag redo att åka skidor i Stötenfjället.
 

Hoppas hoppas hoppas...

Hej hopp. Jag hoppas hoppas hoppas att jag får åka med mamma pappa och syster till Kanarieöarna. Behöver värme och bad och därigenom bättra på en bränna :P Så hoppas hoppas hoppas!


Nu ska jag till träningen.

Tjolahopp

Tisdag

Nu är klockan strax 12. Då är det dags att göra sej iordning och åka in till stan för att fika med Amelie och Sofie. Sistnämnda tog körkort idag så hon är en lycklig jävel :) Så nu har vi allihopa körkort och kan åka runt hur mycket vi vill. Men snart åker de till Australien och lämnar mej. Buhu.

Angelica has something really special going on

Hösten känns lång...jag längtar till vintern. Jag gillar snö och riktig kyla. Inte sådan kyla man inte förstår sej på, sån som på hösten. Man vill gå i vårjacka men det är för kallt. Men när man tar på sej vinterjackan så svettas man ihjäl. Men en resa utomlands skulle inte heller sitta fel. Om typ fyra veckor åker min familj till Teneriffa, utan mej. Ush det är orättvist ibland. Men jag blir glad när jag flyttar tankarna till Stöten. I januari åker jag. Och nästa vecka åker jag för en introhelg och utbildning. Det ska bli kul att komma upp dit igen och se vilka som fått jobbet. Sen är det tydligen snö där uppe också, så det bli nog skidåkning ^^,

Vi hörs!
God natt


Lövräfsarn

Hela dagen har jag spenderat åt att räfsa tomten. Jag känner mej duktig, och pappa är nöjd. Men när det sista skulle upp på komposten så gick min nagel av. Panik! In och limma med ögonfranslimmet och smeta på massa nagellack. Men det blev inte bättre. Ringde ner till farmor och farfar, de hade superlim! Yes, nu sitter nageln fast. För stunden i alla fall. Snart lossnar den nog. Då blir det inget kul. Då måste jag troligtvis kapa av alla naglar för att det ska se normalt ut.



Som vanligt har jag beslutsångest. Idag är det för vad jag ska göra ikväll. Kanske åker jag med in till stan eller så spelar ja spel med farmor och farfar. Hmm...

Bye bye rabarberpaj

Suck.

Då var det dags för Björn Rosenström att entra Norrköping igen och kliva in på Otten och ge en hejdundrande show. Det som först var en garanterad utgång med förfest där slutade med kabrak! Idag fick jag mejl. Jag ska till Stöten då och utbilda mej till skidlärare. Aargh...kunde det inte varit helgen efter, eller innan. Snälla alla som läser detta, gå till Otten 22 november och titta på Björn och sjung och skrik åt mej! Jag ska åka skidor istället. Inte för att det är tråkigt men jag var superpepp på Rosenström alltså. Ja vad ska man göra åt det. Ibland händer allt på en och samma gång, man får helt enkelt ta och välja. Det finns fler chanser. Tänk positivt (:










Puss på er

Blä !

Ännu en höstig och lövig dag. Var precis på arbetsintervju, det gick faktiskt bra. Men dom kanske tycker annorlunda. Strax ska jag sätta på mej lövräfsar-kläder och gå ut. Sen blir det en lååång promenad och efter det en varm kopp te.

Jag är hungrig

Pussssss

Halloween

I fredags var det Halloween och utklädda människor på alla gator och torg. Själv satt jag hemma med Mickis och Emma och såg på en skräckfilm, som inte alls var läskig. Vi spelade också spel och skrattade mest.

Igår (lördag) däremot var vi bjudna på maskeradparty i Lindö. Där fanns allt från djälvular och döda cowboys till geishor och tigrar. Själva kom jag och Linus som katt och vampyr, precis som planerat. Senare under kvällen blev det prisutdelning för bästa kostym och jag vann faktiskt 2:a pris *segertecknet*. Sen åkte jag och Linus vidare in till stan där vi stod och frös i Hugo-kön. När vi efter 40 minuter kom på att vi inte rört oss en meter gick vi in på Otten istället (V.I.P) Yeah. Där fanns också sjukt många som klätt ut sej. Det är superhärligt att se folk som kan bjuda på sej själva och klä sej ovanligt och roligt. Vill tillägga att jag saknat lilla dansgolvet. Sinnessjukt rolig musik...och kväll över huvud taget.

Pussah

RSS 2.0