Rainy thursday

Oj vad det regnar. Gick hela vägen hem från bussen (40 min) i regnet och nu sitter jag här och fryser. Tydligen ska det också börja snöa ikväll. I Stöten snöar det i alla fall för fullt :)

 Igår sov jag i cirkuslokalen med alla tjejer och vi hade jättemysigt och roligt. Här kommer lite bilder:
    
Först spelade vi mycket spel och lekte. Sedan hoppasde vi i skumgropen :)

See ya

Onsdag

För att inte verka som värsta slackern så kan jag berätta att jag sökt ännu fler jobb. Dessutom ska jag strax sätta igång att "städa" huset tills mami och papi kommer hem.

Ikväll blir det Olana-kväll i cirkuslokalen. Pizza, spel, övernattning och en och annan överraskning väntas. Senare idag ska jag åka och handla frukost tillsammans med Ullis. Det kommer bli en toppenkväll tror jag! Tyvärr missar man årets utgång typ..men jaja vad gör man inte för sina cirkusapor :P

Countdown 3 days...
Snart är det den efterlängtade Allahelgonadagen, eller Halloween som det amerikaniserade namnet är. Igår införskaffade jag mej ett par löständer som jag faktiskt provade idag. Jag hoppas limmet håller...Så här såg det ut:
Sedan har jag funderat över öronen och så kom jag på att *harkling* jag kan ta ett par BH-kuddar :P Det är sant. De ser ut som kattöron. Så nu tror jag bara det är svansen kvar, om jag äns ska ha det.

MJAU





Tuesday evening

Idag har jag varit i stan och shoppat lite saker. Först tog jag och Linus en sväng till Lekhuset och Toys'r'us. Där fann vi vampyrtänder (kattänder för mej) till lördagens festligheter. Senare mötte jag Amelie på stan och vi fikade en stund och återgick till shoppandet. Jag fick med mej ett par strumpbyxor hem också plus lösögonfransar.

Go' morron...

Nu är jag vaken, eller jag har varit det ett tag. Det blåser som tusan ute. Egentligen vill jag åka in till stan men jag vet inte om jag vill gå ut när det blåser så. Jag har ju några ärenden att ta tag i...ush. Ni som sitter hemma i duntofflor och inlindade i det största täcket ni kunde hitta förstår vad jag menar.


Give me bubbles...champagne

Angelica goes autumnhater

Ush vad kallt det är. Idag frös jag verkligen ordentligt, dags att ta fram vinterjackan. Jag blir deprimerad på denna höst, ge mej sommar, stekande sol och bad. Eller kanske riktig kyla, vita granar och julafton. Det enda roliga med hösten är halloween...och det är snart btw :) Dock har jag insett att jag inte orkar sy en hel dräkt så jag har tagit min gamla nyårsklänning och kör lager på lager med kjolar och tyll under så det blir en fin bred fyllning. Dessutom ska jag också ha en mask. Så bilden i inlägget nedan får bli mer inspiration än mönster/modell. Det enda som saknas är ett par öron, men sånna har jag gjort förut så det löser sej. När allt är klart kommer jag se ut som Snuttan:

Ha det gött

Angelica






Mjau

Jaa! Nu har jag blåst liv i min mobil och den fungerar som den ska så skicka sms och ring mej som aldrig förr! :P Idag har jag bestämt att jag och Linus ska till Mickis och spela Buzz. Spelade det för första gången i fredags. Suppahduppahkul!

Guarantee - Flo-Rida feat. Akon
Cash or clash - Millencolin


Nästa lördag är jag bjuden på halloweenfest och tills dess har jag faktiskt(!) tänkt att sy en dräkt som jag egentligen ville
köpa. Mjaow så här ser den ut...

Vad tycker ni?

Nothing new, it sucks

Oops! Jag har dödat min mobil! Imorse vände jag bokstavligt talat uppochner på allt i Linus rum och jag hittade den inte. Jag gick förtvivlat ner till parkeringen och kände hur hoppet kom tillbaka. Där låg min mobil på marken, förmodligen också påkörd, och plattare än vanligt. Inte en skråma men den vägrar sättas på. Jag vet inte vad jag ska göra. Hur ska jag klara mej utan mobil!?


TORSDAG!

Yapp då var det torsdag. Händer egentligen ingenting speciellt. Nu har jag precis ätit frukost och så tog jag min vanliga runda imorse, suppah-skönt som Mickis hade sagt. Ikväll blir det träning som vanligt, först nybörjarna och sen grabbarna med "cola-utmaningen". För er som inte vet vad cola-utmaningen är så ska jag berätta. Jag ställer en trampett framför skumgropen och placerar en tjockmatta på högkant precis bakom trampetten. De ska alltså försöka ta sej över mattan och den som gör det först får en coca cola. Det roligaste är att de försöker så himla väl men de är så satans små att de aldrig kommer över, de drar bara med mattan ner i hoppgropen xD Maha! Det är himlans kul att se på vill jag lova.

The legendary miss Britney Spears
Yes she´s back! Jag bara älskar Britney. Vi har fått alldeles fel omdöme gällande henne på grund av media. Nobody´s perfect säger jag bara.
http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=b432b56c-74e2-48c1-9b73-0eeeefa80165&from=SVSE_SonyBMG&tab=m1224746374985

Good day mate

Picku

Onsdagen den 22:e oktober

Ooh idag gick jag upp supertidigt (9:00). Då började jag morgonen med en promenad, faktiskt! Det var grymt skönt fast det blåste. När jag kom tillbaka åt jag frukost och knappade mej in på datorn. Fram tills nu har jag hunnit söka ett jobb :) NÖJD! Men det är en hemlis vart det var ^^,
   Hoppas Emma ringer snart, hon ska allt komma och hälsa på mej, den typ arbetslöse Angelica. Sen ikväll blir det träning som vanligt och snart är det helg...igen. Då ska jag och Moa åka till Campus i Linköping och stå skyltdockor på en fest. Vi ska ha höga hattar och en mantel var. Frääänt. Nu ska jag väcka Snuttan...

SLUT

Hur kan det bli så här?

Nu är jag arbetslös...igen...precis som förut. Det finns absolut inga jobb, och verkligen inga kontakter. Om det ska fortsätta så här kommer jag att bli en fet människa utan jobb och stålar. Snart har jag också liggsår!


Annars är jag glad som få. Okej bara lite. Nu ska jag gå och äta och bli fetare!

Happy flappy

Jag är ganska glad! I helgen var jag uppe i Stöten och om allt går som jag vill så börjar jag i januari som skidlärare. Tjoho. Men vad ska man göra tills dess liksom? Gå en kurs i danska?


Jagvillha!

Det är dags...att bli sjuk

Ont i halsen...det är det enda jag känner just nu. Var på vårdcentralen idag och fick veta att jag hade bakterier i halsen, streptokocker grupp A som det så fint heter på doktorspråk. På svenska brukar vi kalla det halsfluss. Som tur är så var det en mildare variant av halsfluss och de gav mej inte äns medicin. Jag fick åka till apoteket och handla på mej massa galna halstabletter och panodil istället. Så nu sitter jag hemma inlindad i halsduk och knaprar halstabletter.



Imorn är dagen då jag drar till Stötenfjällen. Jag har packat och är redo för resan. Jag håller tummarna och hoppas på det bästa men är även beredd på det värsta.
   Farmor och farfar kommer hem imorn från Turkiet efter två veckor (de ringde idag och sa att de låg och glassade vid poolen). Så vi har varit kattvakt åt Trullsa båda veckorna de varit borta. Hon är så söt.

An ordinary wednesday

En vanlig onsdag...är vad det är. Inte mycket som händer. Kanske ute i världen, men inte här på Svärtinge Udde. Therese är sjuk och jag känner också att jag är på väg att bli det. Ont i halsen och huvudet. En kladdkaka skulle liva upp stämningen här hemma men >Terrorese< vägrar göra en. Jag tänker kalla henne så. Det var Mathilda som sa det först.

Snart ska jag åka till cirkusen och träna. Fem till halv nio.

Puss och kram skumbanan

Lucky tuesday

Ibland kan man vakna på morgonen och känna att det kommer bli en bra dag, det hände för mig idag. Solen sken imorse (10:45) när jag öppnade ögonen och jag visste redan då att livet skulle kännas underbart idag. Förutom disken i köket och allt smuts jag var tvungen att dammsuga upp på golvet så har detta varit en rolig dag än så länge. Oväntat kom Linus vandrandes på grusgången...och vi gick ut på höstpromenad.






Snart är det dags att åka upp till Stöten för första, kanske också sista, gången. Det var något jag inte förstod till en början men nu har jag börjat fatta. Det blir som en slags tävling, om vem som ska knipa finalplatsen till vintersäsongen 2008/2009 i Stöten. Vem kom på den tävlingen förresten? Har vi inte redan varit på intervju och blivit "uttagna" för att börja jobba? Jag förstår egentligen ingenting! Om det värsta skulle hända och jag behöver lämna denna dumma tävling så ska jag aldrig mer åka till fjällen, jag ska hata skidor och allt som har med det att göra. Nu blir jag ledsen och arg. På dumma Sälen och dumma Stöten. BLÄ!

Don´t laugh at me it´s making me cry

Boring monday

Att vara ensam hemma när alla andra jobbar eller går i skolan måste vara det tråkigaste som finns. I alla fall på hösten. Hade det varit sommar så hade jag definitivt gått ner till sjön och tagit ett dopp alldeles själv, utan problem. Hade det varit vinter så hade jag lätt satt på mej mina termobyxor och sprungit ut, galen som jag är, i snön. Då hade jag också kunnat bygga mej en vän av den vita snön och pimpa den med pappas hatt och halsduk. Sen hade jag gett min nya vän en morot som näsa och några stenar från grusgången som ögon och mun.
   En vän av löv är inte samma sak. Det ända som går att göras av löv är lövhögar, och där bor igelkottarna. Så där kan jag ju inte hoppa. Med andra ord är inte hösten något för en arbetslös.



Något som annars piggar upp mej är en spelkväll med ett par underbara vänner. Igår kom Emma, Mickis och Dan till mej. Linus var med till en början men var senare tvungen att åka hem, vilket var mindre roligt. Spelet gick ut på att förklara så många ord som möjligt på 30 sekunder. Så här bra gick det för Mickis och Emma:

Emma: Något man kan åka med på sjön. Tuff tuff. Hallå kom igen då!
Mickis: Ehh. Båt!
Emma: Jaa. Skaka på engelska...
Mickis:SHAKE!
Emma: Vad blir det tillsammans?
Mickis: Båt-shake
Mickis+Emma: Jäää!
Dan: Det ska vara båts-hake. Inga poäng till er.

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH!

Det första inlägget

Jaha då var det här mitt allra första inlägg här. Jag är lite stolt över mej själv att jag faktiskt lyckats göra en egen blogg. Först var jag lite tveksam över om jag verkligen skulle fixa att ha en egen blogg eller om det äns skulle vara roligt. Jag fick många bra tips från andra och jag är tacksam för dem, annars hade jag inte skrivit detta nu. Jag får se vad det hära leder till men än så länge är jag överglad åt denna nya grej. Jag har ju ännu inte riktigt förstått mej på alla olika flikar och annat man kan göra på bloggsidan men jag antar att jag, med lite hjälp, kan få till en riktigt rolig och glad blogg som folk vill läsa. Eller...i alla fall jag...och kanske mamma. Hehe. Nu tror jag att det är dags att säga God natt!

Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0